MEDEWERKERS

Medewerkers bij Jong Aviornis

 • Kevin Wuyts
 • Ben Adriaensen
 • Koen Thijs
 • Kim Willems
 • Tim Steenhuyse
 • Rob Baaijens
 • Olivier Vercauteren
Bovendien krijgen wij zeer vaak hulp van andere jeugdleden en ouderen. Sommige organiseren een jeugdmeeting, anderen helpen bij het coördineren van projecten. Andere mensen hebben goede ideeën en sturen deze naar ons door. Alle hulp, zowel groot als klein, is zeer welkom. Heb je toffe ideeën, wil je mee in het bestuur, wil je een jeugdmeeting organiseren, acties op poten zetten, een project lanceren,…
Neem dan snel contact op met Kevin Wuyts dehobbykip@hotmail.com

 

Ereleden

  • Luuc Van Havere

Luuc

We hebben ondertussen ons eerste erelid bij Jong Aviornis. Dhr. Luuc Vanhavere hebben we bekroond tot ons eerste erelid. Diegene die Luuc niet kennen, die met zijn lang haar, altijd in het zwart gekleed, altijd in voor een grap en voorzitter van Ibisring. We willen hem op die manier bedanken voor zijn eindeloze inzet voor Jong Aviornis. Zo legde hij al talrijke contacten voor onze bezoeken aan liefhebbers, zorgde hij ervoor dat we in tal van dierentuinen een interessante rondleidingkregen, zorgde hij ook voor de grote hoeveelheid eendjes om te verdelen in 2008, komt hij dikwijls met knappe ideeën voor onze vereniging, begeleide hij al tal van jongeren in onze hobby,…. Zo kan ik nog wel even doorgaan als je wil. Maar om samen te vatten, hij is er altijd als we iets van plan zijn en staat ook altijd klaar als er ergens een probleem opduikt. Dus Luuc, heel erg bedankt voor je jarenlange inzet, en hopelijk mogen we in de toekomst nog vaak komen aankloppen.

  • Tom Lenaerts

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tom, we waren allemaal met stomheid gaslagen toen we het verschrikkelijke nieuws vernamen . We konden het amper geloven, je vele dromen en nog ontelbare plannen zouden niet meer verwezenlijkt kunnen worden. Het is moeilijk om een jeugdmeeting of een andere vogeluitstap in te beelden zonder jou. Altijd was je er wel, waar je dan iedereen aan het lachen bracht en trots vertelde over de nieuwe soorten die je weer had bijgekocht. Urenlang werd er dan gepraat over onze grote passie: de vogels (zowel diegene in de volière als de opgezette en de schedels in je kasten) en vele discussies zijn toen de revue gepasseerd. Taalrijk zijn de grappige anekdotes, die wij met jou mochten beleven tijdens onze uitstappen. Bovendien was het ook nooit teveel gevraagd om een jeugdlid op te pikken of eens iets te organiseren. Altijd wou je wel helpen. Op de afgelopen ruilbeurs maakten we nog grapjes over de gigantische sticker van Ibisring vanachter op je auto.

Tom, voor ons zal je altijd lid blijven van Jong Avionis!

We zullen je missen…..